今年の一本✨ First One of the Year
パパ、やりました〜〜😆✨
今年初めての秋鮭を一本釣ってきましたよ〜〜‼️
その子は、こんな姿に…😢
My husband caught the first salmon of this year ‼️
But it was hung like that in the kitchen...😢
キッチンでぶら下げられているのです。
鮭は生のまま調理すると、べチャっとしてあまり美味しくないのです。
パパの研究の結果、塩して1日ほど吊るして血抜きをすると、美味しく生まれ変わると判明😋✨
割り箸を使ってこんな風に…😱
He also found salmon pickled in salt for a day better😋✨
So he hung it with wood chopsticks like that in the picture...😱
もう一匹釣ったカラフトマスは、ホイル焼きにしていただきました〜😋
Another, a pink salmon, was roasted in foil wrapper😋
もちろん、パパシェフの一品です👨🏻🍳✨
Of course, my husband cooked it 👨🏻🍳✨
子供達も「うめえ〜〜〜😆✨」と言いながら食べてました‼️
“Verrrrry yummy 😆✨” said our kids ‼️
食した後は、身体にエネルギー回ってすごかったです‼️
みんなで大汗かいてました😅
It gave us much energy ‼️ We sweated a lot 😅
マスは三年の古傷もなんとか、って言うけど、それだけ元気になるってことなんですね〜😤
元気を独り占めしたい誰かが、みんながこぞって食べないようにそんなことを言ったのかもしれませんね〜
One of Japanese proverbs says,”Trout causes the pain which you got three years ago”.
It shows trouts are a kind of tonics 😤
Maybe someone who wants to own them for himself must have said so.
それにしても、ウマかった😋
ありがとう、パパ❤️
Anyway, very delicious 😋
Thank you, my darling ❤️